fakta

Välkommen till Hamnhus1!

Hamnhus 1, där Gamla Norrtäljes vackra träbyggnader och charmiga smågator möter vattnet och promenadstråket i hamnen. Här bor ni på första parkett med strålande vy över vattnet och Societetsparken i söder och Norrtäljes karaktäristiska bebyggelse i väst. Här skapas en boendemiljö över det vanliga, en plats att trivas på, en plats att kalla sitt hem.

Välkommen på visning söndag den 24/3 kl 11-12!


INFLYTTNING PÅGÅR

bilder

BILDER

Bilder på bostadsprojektet och närområdet.

om-omradet

OM OMRÅDET

Norrtäljes nya stadsdel blir en förlängning och fördubbling av Norrtäljes stadskärna. Området kommer att få vackra promenadstråk vid kajen, torg, flera restauranger och en omedelbar närhet med resten av Norrtäljes centrala kärna med all tänkbar handel och service. I den nya stadsdelen ligger redan sedan 60 år tillbaka, den hundraåriga damen och välkända Norrtäljebåten, med mysig krog. Endast ett stenkast bort finns möjlighet till både paddling och sjöliv.

Norrtälje centrum har en levande stadsmiljö, med kullerstensgator, öppna torg och Norrtäljeån som mynnar ut i Norrtälje Hamn. Här finns butiker, kafeér, restauranger, badhus och kulturhus. Busskommunikationerna till Stockholm är mycket goda. Det går att läsa mer om Norrtäljes nya stadsdel på kommunens egna hemsida: http://norrtaljehamn.se/om-norrtalje-hamn/

om-bostaderna

OM BOSTÄDERNA

Den vackra grönskande innergården, en mötesplats för de boende, omsluts av tre huskroppar, två med fasad putsad i vitt och en i ståtligt rött tegel. Generösa uteplatser och balkonger i kombination med en ljust nordisk inredningsstil bildar en vacker helhet, lika delar modern som klassisk. Beständiga materialval såväl i kvalitet som i stil ger en genuin känsla. De stilrena lägenheterna kommer ha kök i öppen planlösning och rymliga badrum. Alla lägenheterna är planerade för att vara generösa med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Våra takvåningar bjuder på öppet till nock med synliga bjälkar och hisnande takhöjd, vackra glasade dörrar leder ut till generösa terrasser. Här kommer du att finna ett enkelt och tryggt boende med hög komfort, god service och möjlig rekreation.

Vad är viktigt i just ert val av boende?
Läget såklart. Och planlösningen. Kanske standarden eller en garageplats?
Hamnhus1 kombinerar fantastiska planlösningar och bra standard med viktiga praktiska faktorer som rymligt garage och bra förrådsutrymmen. I bottenplan planeras en restaurang och på torget framför byggnaden intill vattnet en uteservering, ett verkligt tillskott för de boende i hamnen.

planritningar-och-dokument

PLANRITNINGAR & DOKUMENT

DOKUMENT

Stadgar

Lägenhetsförteckning

kontakt

KONTAKT

Henric Johansson

Henric Johansson

Fastighetsmäklare

Magnusson Mäkleri Nyproduktion AB
Stora Brogatan 8, Norrtälje
Tel: 0176-22 40 80 | Mobil: 0708-40 00 22
E-post: henric@magnussonmakleri.se

Henric Johansson

Henric Johansson

Fastighetsmäklare

Magnusson Mäkleri Nyproduktion AB
Stora Brogatan 8, Norrtälje
Tel: 0176-22 40 80 | Mobil: 0708-40 00 22
E-post: henric@magnussonmakleri.se

kontaktformular

INTRESSEANMÄLAN